top of page

Sinds 2006 ben ik binnen het culturele werkveld actief onder de bedrijfsnaam Max Cross, waarbij mijn werkzaamheden zich toespitsen op een drietal taken: ontwerp, organisatie en uitgeven.

Design

Websites, social media campagnes, nieuwbrieven, logo's, flyers, posters

Mijn passie voor ontwerp en vormgeving heeft zich de afgelopen jaren vertaald naar een mooie portfolio van boeken, magazines en tijdschriften. Maar ook online deel ik graag mijn expertise bij het vormgeven van aansprekende content in beeld en taal, met een focus op het ontwerpen van websites en digitale nieuwsbrieven.

Production

Festivals, culturele happenings, bijeenkomsten, workshops, theatervoorstellingen, evenementen

In de wereld van culturele happenings ben ik sinds 2003 actief betrokken, vaak als drijvende kracht achter de schermen. Mijn betrokkenheid bij XL De Ateliers heeft geleid tot het coördineren van productie, programmering en pr voor diverse evenementen, waaronder het intieme poëziefestival Sunsation en het betoverende WijLand Festival. Daarnaast lever ik mijn creatieve en organisatorische bijdrage aan de theater- en vertelvoorstellingen van Stichting Wende2001.

Publishing

Boeken, tijdschriften, magazines

Als uitgever concentreer ik me met name op uitgaven relaterend aan voetbalcultuur. Mijn passie voor deze unieke wereld komt tot uiting in mijn rol als uitgever van Panenka Magazine, het oudste tijdschrift over voetbalcultuur in Nederland en België. Niet alleen draag ik trots dit titelstuk, maar ik heb ook mijn stempel gedrukt met de uitgave van tientallen (foto-)boeken die de rijke diversiteit van voetbalcultuur vastleggen.

bottom of page