top of page
bedrijfslogo.png

Max Cross richt zich op drie kerntaken: ontwerp, organisatie en uitgeven. Met een focus op creativiteit levert Max Cross hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor uiteenlopende behoeften.

Design

Websites, social media campagnes, nieuwbrieven, logo's, flyers, posters

De afgelopen jaren hebben we  een mooie portfolio van boeken, magazines en tijdschriften opgebouwd. Maar ook online lenen we onze expertise bij het vormgeven van aansprekende content in beeld en taal, met een focus op het ontwerpen van websites en digitale nieuwsbrieven.

Production

Festivals, culturele happenings, bijeenkomsten, workshops, theatervoorstellingen, evenementen

In de wereld van culturele happenings zijn we sinds 2006 actief betrokken, vaak als drijvende kracht achter de schermen. De betrokkenheid bij XL De Ateliers heeft geleid tot het coördineren van productie, programmering en pr voor diverse evenementen. 

Publishing

Boeken, tijdschriften, magazines

Als uitgever concentreren we ons met name op uitgaven relaterend aan voetbalcultuur. Als uitgever van Panenka Magazine, het oudste tijdschrift over voetbalcultuur in Nederland en België, hebben we meer dan 35 magazines en 26 boeken uitgegeven die de rijke diversiteit van voetbalcultuur vastleggen.

bottom of page