MAX CROSS

Ontwerp & Organisatie

logo_schetsen-auto.png

WEBSITES - BROCHURES

BANNERS - FLYERS - SOCIAL MEDIA

logo_schetsen-auto.png

FESTIVALS - EVENEMENTEN

LOCATIE-PROJECTEN

Over Max Cross

 

In 2006 startte Max Cross DESIGN, een full service ontwerpbureau op het gebied van on- en offline media. In 2008 vond uitbreiding plaats middels PRODUCTION. Onder deze noemer werden in de daaropvolgende jaren grote locatietheater producties ondersteund, kunst projecten gerealiseerd en productie en programmering van culturele festivals en events. 

logo-xl.jpg
logo_sunsation_edited.png
logo_wf_edited.png
fairtrade_edited.png
Climate Neutral - Climatepartner

 

Max Cross is aangesloten bij Climate Neutral. Als ons drukwerk wordt automatisch gecompenseerd en neutraal geproduceerd. Voor de online ontwerpen en werkzaamheden hebben we een zelfde afspraak. Tenslotte werken we bij onze evenementen en festivals klimaatvriendelijk. We gebruiken recyclebare materialen, werken met lokale partners, kennen een statiegeld systeem voor bier- en drinkglazen en proberen waar mogelijk off-grid te werken, waar niet mogelijk voldoen we via Climate Neutral aan CO2 compensatie.

 

Meer informatie over Climate Neutral tref je via:

climatepartnerkopie.png
co2.png
Privacy en gegevensverwerking

 

Max Cross hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze privacy policy geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Max Cross houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

 

Onze volledige privacy policy tref je hier